Det är helt otroligt, men i helgen som var firade jag hela 10 år på TellusTalk!

För 10 år sedan packade vi ihop bohaget i Norrland och flyttade till Stockholm, och det har jag aldrig ångrat.
TellusTalk har blivit inte bara ett jobb, utan nästan som en familj för mig. Att maken också började jobba här efter ett par år bidrar ju en del.. 🙂 Men också alla härliga kollegor som man lärt känna genom åren, för att inte tala om alla härliga kunder <3

Jag har lärt mig så mycket under de här åren, om människor, teknik, försäljning, marknadsföring, ekonomi och hur man lyckas driva ett framgångsrikt företag. I kontakten med kunder från alla möjliga och omöjliga branscher har jag också fått kika in bakom kulisserna och lära mig spännande saker som jag aldrig hört talas om förut.

Jag är så tacksam för de här 10 åren, nu ser jag fram emot minst 10 till!

Det är lite extra kul att företaget dessutom firar 20 år i år, så det är dubbelt kalas hela året. Jag är lite galen i tårtor, så jag har önskat mig en tårta i veckan hela året 🙂 Det är kanske lite bra att jag inte alltid får som jag vill, men en hel del tårtor har det blivit hittills, och några fler hoppas jag på under hösten.


31154115_10214507061605529_3237481399229349888_o

Jag önskar er alla en fortsatt härlig sommar, och bli inte arga nu, men jag önskar lite regn också faktiskt så jag har mat till min häst i vinter 🙂

/Jessica