Hem 9 Hjälpcenter 9 Verktygslådan

Verktygslådan

Alla användare har en personlig inloggning på webben, oftast är det din mailadress som är ditt användarnamn. Här kan du logga in.

Om du redan fått en inloggning till nya plattformen så loggar du in här, användarnamnet är oftast samma men det är ett separat lösenord då plattformarna är helt åtskilda.

Skicka

Du startar alltid här, vill du inte göra så mycket mer än att skicka sms eller mail, med till exempel inbjudan till elektronisk signering, går det bra att hålla sig här.

l

Signera PDF

Om någon skickat en PDF till dig som de vill att du ska signera, så kan du enkelt ladda upp den här, signera med BankID, ladda ner och sen skicka tillbaka.

Signeringsapp

Detta menyalternativ finns bara på nya plattformen. Här hittar du vår nya och förbättrade tjänst för elektronisk signering, här hamnar också de skyddade meddelanden och länk-SMS du skickar ut.

Adressbok

Här kan du lägga till, hantera och ta bort mottagare från dina adressböcker.

Resurser

Här hanterar du dina virtuella nummer för SMS, MMS och fax, kodord och kortnummer. På nuvarande plattformen kan du ändra en del inställningar på adressboken här, på nya plattformen hanteras sånt av utskicksmallar. Läs mer om adressboken och kommande ändringar här.

Loggar

Här följer du statusen för dina utskick.

Statistik

Uppdateras ungefär var 4:e timme och ger dig en översiktlig bild av all trafik över tid.

Inställningar

Här hittar du alla inställningar som du kan ändra på din användare.

Support

Här hittar du kontaktuppgifter till supporten tillsammans med ditt kundnummer. Om du anger ditt kundnummer tillsammans med ditt användarnamn vid felanmälan så kan vi snabbare hjälpa dig.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Vi skickar ut nyheter om tjänsterna via mail några gånger per år.

Klicka vidare för att läsa mer om hur du från Verktygslådan kan skicka: