Hem 9 Hjälpcenter 9 Ny kund

Välkommen!

Vad roligt att du har blivit användare av våra tjänster.

I vårt hjälpcenter har vi samlat information hur du kommer igång och använder alla våra tjänster på ett enkelt sätt. 

Vi har en FAQ som svarar på många frågor man har i början, samt instruktionsfilmer för dig som gillar att se filmer för att lära dig.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så att du inte missar nya funktioner eller kommande nyheter. Du anmäler dig längst ner i sidfoten på hemsidan.

Följ oss gärna också på bloggen, där skriver vi lite blandat om våra tjänster och användningsområden. Kanske hittar du ett nytt sätt eller får tips på hur du kan kommunicera digitalt med dina kunder.

Om du är administratör på ert konto så kan du läsa mer här om administratörsvyn.

Skicka lätt på tre sätt

Välj din favorit eller kombinera!

Logga in första gången som ny användare

Uppe till höger på vår hemsida hittar du inloggningen. Välj Verktygslådan om du vill komma åt dina personliga inställningar eller göra utskick, välj Administratör om du vill gå direkt till administratörsvyn. Om du inte redan har ett lösenord kan du klicka på Glömt lösenord och följa instruktionerna för att få en återställningslänk till din mail.

Du måste först ange ett tillfälligt lösenord, det gör att återställningslänken inte kan användas av andra. Lösenordet kan vara ett enkelt nummer att minnas.

När du klickat på återställningslänken så ska du först ange det tillfälliga lösenordet innan du anger ditt nya lösenord som du vill byta till.

Kika in på vår blogg och läs mer om våra tjänster och nyheter!