Välkommen, vad kul att du vill

Boka demo

Vi erbjuder dig en grundlig genomgång av de tjänster du är intresserad av. Vi går igenom alla funktioner och inställningar som du kan tänkas behöva.

Efter demon och innan du bestämmer dig för att signa upp så har du självklart möjlighet att kostnadsfritt testa alla tjänsterna och funktioner på egen hand.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en dag samt tid som passar!

 

Varför TellusTalk?

Vi på TellusTalk har varit experter på kommunikationslösningar för företag i över 20 år. Vi levererar meddelandetjänster via internet till kommuner, statliga verk, regioner och privata företag. Vi sätter alltid kvalitet, tillgänglighet och säkerhet i första rummet.

Vi har en användarvänlig och samtidigt tekniskt avancerad och driftsäker svensk plattform som vi utvecklar själva. Denna plattform nås via flera kanaler, såsom mejl, en webb gateway och API-anrop av olika slag, detta gör den väldigt enkel att integrera i många olika system.

Genom plattformen kan våra kunder skicka ut SMS, Elektronisk signering, Länk-SMS, Tal-SMS, MMS, mejl och fax med en stor variation av innehåll och funktioner.