Vi har stuvat om och strukturerat upp vår sajt elektronisksignering.se Gå gärna in och kika och berätta om du gillar det du ser. Är det något information du saknar?

Varför vi byggt om?

Vi vill vara tydligare med hur enkelt det är att bygga ihop ett formulär med elektronisk signering.

Ibland är det praktiskt när kunderna själva kan fylla i sin information innan de signerar dokumentet med BankID.

Vi tänker oss flera användningsområden för formulär + elektronisk signering.

Vad sägs till exempel om en mycket enkel webbshop för företaget som inte har många olika typer av varor att sälja, men som kanske vill sälja världens snyggaste firmakläder?

Med formuläret fyller kunden själv i sin storlek och skickar in beställningen. Enkel hantering för alla.

Stora delar av TellusTalks anställda har ett brinnande hästintresse. Formuläret vi gjorde för att underlätta för hästägare att göra en hästförsäkran elektroniskt blev en succé. Elektronisk hästägarförsäkran hittar du här.

Om du är nyfiken på hur ett sådant här formulär fungerar kan du ju fylla i en hästägarförsäkran för att se resultatet. Det är helt okej att testa! Vem är inte nyfiken i en strut?

Sekunden efter att du signerat din fil och själv sparat ned den så rensas alla loggar. Du behöver alltså inte vara orolig för att du lämnar ifrån dig information.

Nyligen ställde vi också ut på mässan Fastighet2019 i Sigtuna. Med oss hade vi en elektronisk fullmakt för att kunna rösta genom ombud på en årsstämma.

Den hittar du här.

Vi försöker bygga ut våra tjänster så att våra kunder kan få mycket för pengarna. Med ett grundabonnemang hos TellusTalk är det lätt att få till elektronisk signering.