Använd vår webbaserade verktygslåda som gör det möjligt för dig att arbeta från vart du vill. Du behöver inte installera något och kan logga in och använda tjänsterna från vilken dator som helst, bara du har internet! Verktygslådan gör det enkelt att nå dina kunder snabbt och effektivt, du behöver bara skapa ditt SMS och skicka!

När du loggar in i verktygslådan hamnar du direkt i skicka-läget och lägger till en eller fler mottagare och skriver ditt SMS. Om du ofta skriver samma text i dina SMS kan du välja att spara ditt meddelande som en SMS-mall. Välj sedan din mall som förinställd mall och varje gång du loggar in är ditt SMS redan klart och du behöver endast lägga till mottagare. Du kan välja mellan att skicka direkt eller att schemalägga dina utskick.

Tips är att tänka på dina potentiella kunder och anpassa dina SMS-kampanjer och även kanske låta mottagaren svara på ditt erbjudande. Du får svaren till din mailadress. Vi har flera olika avsändaralternativ att välja mellan.

Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med att skicka SMS, så innan man blir kund erbjuder vi alla ett testkonto för att lära sig tjänsterna innan och utan. Vi hjälper er att bli experter på SMS innan ni blir kunder!

Jag kan garantera att när man väl går över till digitala tjänster så brukar reaktionen av anställda vara: det här borde vi ha gjort för länge sen, det är enkelt, smidigt och går snabbt!

Och vet du inte alls hur, eller om du vill skicka SMS, men är ändå intresserad så finns vi som bollplank till dina tankar och idéer. Ring oss eller maila 🙂

 

Läs vårt tidigare blogginlägg ”SMS ger en närmare och mer personlig kundrelation

tänk stort
dator
Telefon