Du kan använda vår SMS-tjänst för att skicka ett personligt julmeddelanden till dina kunder eller anställda. Personliga julmeddelanden via SMS eller mejl är perfekt för att dina mottagare ska känna sig speciella.

Du slipper allt besvär med att för hand skriva och posta julkort. Massutskick skickar du enkelt från din verktygslåda. Här hittar du instruktioner om hur du skickar till en adressbok.

Vissa av oss på TellusTalk går snart på julledighet medans andra jobbar. Jag vill vara super tydlig med att vi finns hela julen 24/7 på telefon om tjänsterna inte skulle fungera. Mejlen tittar vi endast på vardagar när vi är på plats kl 08.00-17.00. Är det inget som är trasigt så får ni gärna kontakta oss här.

andra advent

Kanske har vi inte lika snabb svarstid på mejlen som vanligt eftersom vi är mindre i personalstyrka men vi försöker svara så snart vi kan. Glöm inte bort vårt nya fina hjälpcenter där alla inställningar och tjänster finns förklarade i detalj.

Och jag ska inte glömma att berätta att vi har även detta år slagit rekord i antal skickade SMS och signeringsinbjudningar. Det är så kul att fler företag får upp intresse för alla våra SMS-tjänster!

Nu börjar vi alla räkna ner till julafton, om ni går på semester redan nu så passar vi på att önska er en God Jul och Gott Nytt år. Annars gör vi det ordentligt på nästa veckas blogginlägg.

Hur många dagar är kvar tills julafton ?

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)