Året lider mot sitt slut, ett händelserikt år på många sätt!

I slutet på januari började vår nya kollega Siri, härligt med nytt blod och nya tankar!

I februari kom Swish igång med Swish för Handel igen. En tjänst som gör det möjligt för företag att i sin webbshop ta betalt med Swish. Den lanserades första gången i januari 2016 men blev så poppis att den kraschade.
Swish ingår som ett av betalningsalternativen i vår tjänst Betalningsbegäran, där man kan skicka begäran om betalning via SMS och email utöver att man kan ha den i sin webbshop.

I februari kom vi även ut med animerade filmer som presenterar några av våra tjänster, det var ett väldigt kul jobb att ta fram dem tillsammans med härliga produktionsbolaget Adme. Kika gärna på våra filmer här:
Elektronisk signering med BankID
BankID-skyddade meddelanden
Betalningsbegäran
Länk-SMS

I maj bytte vi plattform för tjänsterna så att all trafik numera enbart går inom EU. Det känns fint att ha fått det klart då det efterfrågats mer och mer av våra kunder.

Under sommaren och hösten har vi jobbat med flera förändringar för att anpassa tjänsterna efter GDPR och de delvis nya kraven som ställs på oss och våra kunder i och med att den träder i kraft.

I november lanserade vi vår allra nyaste tjänst min.ebox.nu
Det är en helt kostnadsfri tjänst som främst vänder sig till privatpersoner och företag med lite enklare behov av elektroniska signaturer och BankID-skyddade meddelanden. min.ebox.nu är en lightversion av våra mer omfattande tjänster Elektronisk signering och BankID-skyddade meddelanden.
Besök min.ebox.nu och testa vetja!

Som avslutning på året flyttade vi kontoret också! Från Cityterminalen där vi suttit i 18 (!) år flyttade vi till Kungsgatan 37. Kul med nya lokaler och ny utsikt samtidigt som vi sitter lika centralt som innan. Kom gärna in på en kaffe om du har vägarna förbi!

Vi på TellusTalk

Peter, Peder, Per, Rasmus, Jessica, Richard och Siri

önskar er alla

Julkort Unic Art
Det vackra julkortet kommer från Unic Art

Vi är på plats alla vardagar, och supporten är tillgänglig alla dagar dygnet runt, som vanligt! Så tveka inte att höra av er på sales@tellustalk.com eller 08-509 126 00