Vi har länge velat göra om våra WIKI-sidor så det blir lättare för dig som kund att navigera i menyn och att sidan blir mer användarvänlig. När vi ändå var igång så passade vi på att bygga ett hjälpcenter på vår vanliga hemsida, du hittar dem under menyn Hjälp.

För er som inte vet så är Hjälpcenter våra kunders användarmanual. Här beskrivs alla inställningar och tjänster i detalj så man själv kan administrera sin användare eller som administratör hela kontots inställningar. Vi har även samlat vanliga frågor och svar och instruktionsfilmer här. 

Kika gärna in på startsidan för hjälpcenter.

ny kund

Ny kund

För oss är det viktigt att du som ny kund känner dig säker med tjänsterna och har därför skapat en ny sida just för dig. Vi erbjuder även support dygnet runt.

aktiv kund

Aktiv kund

Förhoppningsvis tycker du som aktiv kund till oss att nya sidorna hjälper dig, kom annars gärna med synpunkter med vad vi kan förtydliga eller förbättra. Hjälpcenter ska vara lätt att förstå och navigera i.

kundportalen

Nytt utseende och enklare

Så här ser nya landningssidan för Hjälpcenter ut. Klicka in på symbolerna eller välj i huvudmenyn
vad du vill läsa mer om.

Kom igång med tjänsterna direkt, logga in och börja skicka SMS, email, signeringar eller Fax.

Har du inget abonnemang så kontakta oss så hjälper vi dig komma igång.

Du vill väl inte missa någon rolig nyhet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland det första som får ta del av våra nya utveckling. Vi har massor av spännande nyheter på gång.