Så inför sommarens alla semestrar och i det omväxlande vädret här i Stockholm tänkte jag att detTTdekor kunde vara på sin plats att lyfta en fråga som ställs då och då av våra kunder och oftare av blivande kunder.

Hur kan jag skicka SMS (eller Fax, Länk-SMS och MMS) via TellusTalk?

Svaret är att det går att skicka på lite olika sätt. Det de flesta av våra kunder använder är att skicka meddelanden via sin epostklient. Idag går det att skicka SMS, Länk-SMS, Fax, MMS samt göra stora e-postutskick via din epost.
skicka_epost

Den andra metoden som används mycket är att integrera vår SMS-gateway direkt i våra kunders system och för det så har vi utvecklat en rad olika api:er (Application Interface). Det nyaste är ett REST baserat api som naturligtvis klarar av alla våra meddelandetyper samt är utvecklat för att kunna hantera alla inställningar som återfinns via vårt webbgränssnitt.
bild som beskriver vårt api

Vilket leder oss till det tredje och sista gränssnittet, att skicka meddelanden via webben.
Det görs inloggad via vår hemsida www.tellustalk.com då kommer man till den personliga Verktygslådan.
Verktygslåda skicka sms
En av fördelarna att skicka via webben om du vanligtvis skickar via din epost är att du här kan välja att schemalägga ditt utskick istället för att skicka det Nu.

Har ni några frågor så är det som vanligt bara att höra av er till oss på 08-509 126 00 eller maila till sales@tellustalk.com

Hoppas att sommaren nu tar sig och levererar lite värme till alla er som går på semester.
Vänliga hälsningar
Richard