Med våra tjänster kan du jobba från din mejl, inloggad eller med API hemifrån eller på plats på kontoret. Vi har ett hav av olika tjänster som passar alla typer av företag; SMS, MMS, Mejl, E-signering, Kvalificerade Certifikat – Fax, Betalningsbegäran. Kanske låter det krångligt med så stort utbud, men nej…

Det ska vara enkelt att digitalisera och öka valmöjligheterna därför jobbar vi ständigt för att öka användarvänligheten. Under pandemin var det många som jobbade hemma och trivdes bra med det. Vi vet att det är många som har fått gå tillbaka till kontoret även fast de inte vill, med våra tjänster är det både effektivt och säkert att jobba varifrån du önskar.

Med automatiserade utskick kan du som anställd få larm om akuta händelser eller grupp-SMS vart du än är.

Säkert på distans

Vi är på TellusTalk arbetar på distans och är väl medvetna om hur viktig säkerheten är och har alltid haft det som hög prio tillsammans med användarvänlighet. Just nu är vi i en process där vi flyttar över allt till svenskägda servrar. Det betyder att det du skickar och din data lagras och stannar inom Sveriges gränser. Tjänsten är alltså GDPR-compliant, vilket är viktigt 2024!

Vi hjälper dig att komma igång att digitalisera, både direkt från kontoret eller hemifrån online. Slå oss en signal så sätter vi upp ett testkonto så du med kollegor får testa innan ni bestämmer er!