Vi har en relativt ny tjänst som vi kallar Länk-SMS, den har snabbt blivit populär och det tillkommer spännande funktioner hela tiden!

Länk-SMS är ett enkelt, pålitligt och billigt sätt att skicka bilder, filmer och andra filformat till mobiltelefoner. Du skickar ett vanligt e-postmeddelande, och bifogar din fil/bild, till mottagarens mobilnummer. Bilden/filen omvandlas automatiskt till en klickbar länk som kan visas när och var du vill. Länk-SMS fungerar i hela världen.

Länk-SMS

Länk-SMS är svaret på frågan: Hur skickar vi ett djupare innehåll via SMS? T.ex. en bild eller ett dokument och hur kan man interagera med mottagaren på ett bättre sätt?

dubbel

Epost

Använd din epost för att skicka Länk-SMS, det är inte svårare än att skicka ett vanligt mail med en bilaga, men det ger dig möjligheten interagera mer effektivt med dina mottagare oavsett om det är medarbetare eller kundklubbar.

enkelbild

Funktioner

Länk-SMS ger även läskvitton så att det lätt går att se hur många som läser SMS:et. Naturligtvis redovisas antalet klick av länken. Länk-SMS innehåller flera smarta funktioner för interaktion med mottagaren, bl.a. svar och prenumerera.

Skicka bifogade filer till hela världen

Länk-SMS skickas som ”vanliga” SMS till de flesta destinationer i världen utan begränsningarna och kostnaderna för mottagarna som ett MMS kan innebära.

Tips på användningsområden
– Skicka inbjudningar till event.
– Skicka orderbekräftelser som SMS
– Låt dina kunder ta del av kampanjer och erbjudanden.
Mottagarna kan svara med text och bilder direkt från mobilkameran
– Interagera med dina mottagare med hjälp av den enkla svarsfunktionen
 
 
Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss om du har frågor