Äntligen kan vi stolt presentera TellusTalks nya logotyp och passa på att nämna att vi har ett nytt grafiskt utseende på vår hemsida och vår splitternya plattform för ännu smartare och smidigare utskick.

Kanske har du redan sett vår nya grafiska design på avtal, hemsidan eller i det nya signeringsverktyget men vi känner ändå för att berätta om hur det gick till.

Vi har haft vår logga i många år så det är med stor sorg och nostalgi som vi lämnar vår kära trotjänare. Men den nya loggan tycker vi passar vår uppdaterade företagsidentitet bättre.

Rättvisare prissättning – Säkrare kryptering – GDPR Compliant – Bättre signeringsmöjligheter – Helsvensk plattform – Support dygnet runt

Alla anställda på TellusTalk var med och bollade ideer och förslag, diskussionerna gick varma och åsikterna var många men plötsligt bara var den där.

För oss stod jordgloben för internationell kommunikation och vi ville ha en logga som speglade kärnan i våra tjänster som är digital kommunikation. Det nya utseende blev startskottet för de smarta och smidiga meddelandetjänsterna där det är lättare för oss att skräddarsy tjänsterna efter våra kunders specifika behov och önskemål.

                                .                                     

1998-2016                                 2016-2023                                       2023-

Vad tycker du om vår nya logga och grafiska profil?

Nu kan du skicka med er logga i era utskick!

På den nya plattformen kan du enkelt ladda upp er företagslogga och göra fler anpassningar, för att bli mer personlig i dina utskick så att de passar bättre in i företagets grafiska profil. Det ingår i abonnemanget, ingen extra kostnad att göra utskicken snyggare och öka igenkänningen på era meddelanden.