Nu har vi utökat antalet länder till vilka vi kan erbjuda lokala virtuella inkommande mobilnummer. Det innebär att våra kunder nu kan ta mot inkommande SMS i fler länder än någonsin tidigare.

bild_47länder_landskoderVia våra inkommande virtuella mobilnummer kan ni få era meddelanden levererade till epost, api och till och med till fax om ni skulle vilja det. Alla nummer kan kopplas till flera olika mottagare. Det går även att koppla på ett autosvar så att ett svar går till den som skickat in ett meddelande. Vi erbjuder denna funktion i två varianter en enkel och en dynamisk. Den dynamiska kan bl.a. ställas in så att olika meddelanden skickas vid olika tider och dagar i veckan.

Vem behöver ett lokalt mobilnummer?
Det är perfekt bl.a. för företag som vill ha en lokal kontaktpunkt i olika länder och för myndigheter att erbjuda möjligheten att skicka in frågor och synpunkter via SMS. Jag har många gånger önskat att min kommun hade erbjudit mig den möjligheten.
Användningsområden är naturligtvis fler än de jag nämnt här ovan, exempelvis så har vi kunder som använder mobilnummer i tävlingar, för Opt-in till Sändlistor för att bli medlem i en klubb eller för att få viktig information.

Har ni några frågor ta gärna kontakt med oss på TellusTalk, 08-509 126 00 eller skicka ett mail till sales@tellustalk.com

/Richard – TellusTalk