Vi lyssnar på våra kunder. Två önskemål har varit särskilt tydliga.

Ni har frågat efter ett sätt att signera elektroniskt – utan att visa personnummer för andra parten. Det är på gång, kan vi lova.

Den andra frågan som varit viktig är att kunna skriva under ett avtal elektroniskt så det tydligt syns att man signerar å tjänstens vägnar.

Vår chef bokade in oss på ett flyg till Prag. Där finns nämligen První certifikační autorita, a.s. (I.CA). Ett företag med långa anor och med bred erfarenhet av elektroniska certifikat. I.CA är med på EU:s lista över betrodda tjänster, The trusted list.

TellusTalks personal är nu certifierade handläggare av I.CA:s elektroniska certifikat.

Inom kort lanserar vi våra nya tjänster! Just nu jobbar vi som tokar med att integrera tekniken med våra system och att snickra på vår hemsida.

Vi tror att vi blir först i landet med att erbjuda juridiskt bindande och säkra elektroniska underskrifter med hjälp av kvalificerade certifikat. Det är lite häftigt!

Vill du som egenföretagare eller privatperson ha ett certifikat? Inga problem, vi utfärdar det också.

Vi kunde helt enkelt inte hålla oss. Vi vill berätta nu vad som är på gång.

Håll utkik efter lanseringen, den sker inom kort! Vill du ha mer information redan nu? Mejla sales@tellustalk.som så fixar vi det eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.