Snart lanserar vi en funktion i Länk-SMS där vi samlar konversationer i webbvyn!

Om du missat det här med Länk-SMS, så är det alltså ett sätt att bifoga bilder, dokument och frågeformulär till ett vanligt SMS.
Mottagaren får ett SMS med en kort länk som kan öppnas i vilken webbläsare som helst. Där finns både ditt meddelande och allt du bifogat, där finns även en svarsfunktion, så mottagaren kan svara från webben.

Tänk att du skickar ett Länk-SMS till en person, och den personen svarar ifrån webbvyn. Då får du normalt in det svaret i din mail, men nu kommer svaret också hamna i en konversation i samma webbvy!

Tänk sen att du svarar tillbaka igen från din mail, då skickas ett SMS till personen med uppdateringen och samma webbvy uppdateras igen.
Tänk sen att personen kanske hade problem med sin telefon, batteriet kanske dog, så den fick aldrig ditt andra SMS med uppdateringen. Då räcker det att personen noterat den korta länken till webbvyn, sedan kan de när som helst läsa dina svar och själva svara, från vilken webbläsare som helst, både på en dator eller en lånad telefon.

Ditt meddelande blir helt mobilt, helt obundet från den telefon som fick meddelandet från början!

Idén kommer från en kund som hanterar skadeanmälningar internationellt, ofta är deras kunder på resande fot när de råkar ut för en skada, som de anmäler via SMS. Normalt ska konversationen fortgå via SMS, men ibland kan man ha problem med täckning i utlandet, eller som sagt att batteriet tog slut. Då har man plötsligt tappat kontakten.
Men, med den nya funktionen med konversationer i webbvyn så kan man fortsätta kontakten utan problem från vilken mobil eller dator som helst!

Bra va?
Kontakta oss om du vill veta mer vetja!
Ring 08-509 126 00 eller mejla sales@tellustalk.com, eller varför inte surfa in på hemsidan och kika lite? www.tellustalk.com

Hoppas vi har några härliga soliga sommarveckor kvar innan hösten är här, nu ska jag ta och koka lite mer fläderblomssaft!

elderflower

Jessica