Ja, det låter ju lite stolpigt… Men det är en sån där smart funktion som gör att även om man skickar ut samma meddelande till massor av mottagare så kan man få en mer personlig prägel genom att t.ex. varje mottagares förnamn kommer med i meddelandet.  Och det funkar både till SMS, Länk-SMS, Tal-SMS (både mobiler och fasta telefoner), E-post och Fax såklart.

Undersökningar har visat att det är väldigt uppskattat och ger bra effekt att personalisera sina meddelanden. Det är också användbart om man vill skicka ut unika rabattkoder till sina kunder eller om man vill skicka med vilken tid kunden är inbokad när man skickar ut bokningspåminnelser. Eller… ja, listan kan göras lång.

Och så enkelt det är, det finns inga ursäkter för att låta bli längre!

Ladda upp mottagarna tillsammans med informationen du vill få med i meddelandet. Det kan se ut såhär, skriv för hand eller ladda upp en Excel-fil.

Members_personalized_sv

Komponera ditt meddelande lite tjusigt, typ såhär. Med måsvingar {} taggar du i meddelandet var den personliga information ska hamna.

Message_personalized_sv

Hos mottagarna blir det då såhär himla snyggt!

Email_personalized_sv Fax_personalized_sv

SMS_personalized_sv Webview_personalized_sv

Tal-SMS:et får ni föreställa er bara, jag lyckas fortfarande inte ladda upp någon ljudfil här 😉

Eftersom våra tekniker tydligen inte gör annat än skapar nya funktioner på sistone så har vi inte fått upp detta på hemsidan än, men det kommer. Så om några dagar kan ni kolla in www.tellustalk.com

Vill ni ha lite mer tekniska detaljer om just Personaliserade meddelanden så kan ni kika in här.

Ha det härligt i vårsolen!

/Jessica