Äntligen kan jag få berätta om vår stora nyhet. Vi har alltid utvecklat våra tjänster utifrån våra kunders behov och önskemål. Då vi har många kunder inom offentlig sektor har vi börjat bygga ett helt nytt system som vi förhoppningsvis blir klara med under Q1 2022.

Det nya systemet byggs för att bli helt plattformsoberoende och kommer ligga på servrar inom Sverige. Den här ombyggnaden gör det enklare för oss att flytta systemet vid behov. Planen är också att i framtiden kunna erbjuda en on-prem-lösning för de kunder som önskar det.

Den nya strukturen kommer göra det både lättare och säkrare att lägga till funktioner och göra förändringar, vi får dessutom större möjlighet att göra kundspecifika anpassningar.

 

Ny samarbetsplattform

Vi håller samtidigt på att byta vår digitala samarbetsplattform (e-post, dokumenthantering, kalender, verktyg för webbmöten med mera).

Då vi har många kunder inom offentlig verksamhet har vi valt att utgå ifrån rapporten som eSam publicerat gällande lämpliga och lagliga lösningar för digitala samarbetsplattformar för offentlig sektor.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

sweden