Den här veckan har vi nöjet att få hjälp av Jonathan med allt möjligt, bland annat lär han oss om Google AdWords och Analytics. Tänkte att det passade fint om han hjälpte oss med bloggen också, så här har ni vår Gästbloggare!
/Jessica

Tjenixen på er! Jonathan här, jag är praktikant på tellustalk och har nu vart här i två dagar nu. Jag fick nu som uppgift att skriva ett blogginlägg och informera er läsare lite vad som händer här på kontoret. Jag kan ju börja med att säga att nu med vårens ankomst är det en sån trevlig stämning här på kontoret, och jag hoppas att våren känns lika mysig och glad för er som för oss. Här på kontoret är det full fart. Teknikerna är fullt upp med att fixa buggar och andra grejer medans jag och dom andra försöker lära oss googles tjänster! Sedan hade jag inte så mycket mer att berätta :(.

Trevlig vecka till er alla //Jonathan