Det var en gång en arbetsplats, med många anställda som var utspridda på flera olika platser i staden. De anställda hade ett förslag på en större förändring i verksamheten som de gärna ville framföra till chefen på ett tydligt sätt som också visade hur många de var som stod bakom detta förslag.

Men hur skulle de lösa det? Det skulle bli krångligt att springa runt med en signaturlista till alla anställda eftersom de var så utspridda och jobbade på olika tider.

En var lite listig, googlade ”enkel och praktisk signering” och hittade sajten elektronisksignering.se och vår gratistjänst min.ebox.nu

min.ebox.nu laddade de upp ett dokument där de beskrev förslaget om förändring, sen mailade de till alla sina kollegor och bjöd in dem till min.ebox.nu där de som stödde förslaget enkelt kunde skriva under med BankID.

När alla skrivit på sparade de ner dokumentet där alla underskrifterna fanns samlade och sedan kunde de lämna ett snyggt och prydligt förslag till chefen tillsammans med en lång lista med underskrifter som gav tyngd åt förslaget.

signera.ebox.nu 400x225

Tror ni att de fick igenom sin förändring? Ja, det återstår att se. De slapp springa runt på stan med papper och penna i alla fall!

 

 

Det här var en liten historia ur verkligheten om vår gratistjänst min.ebox.nu, prova du med!