Vi har flera API:er som alla är enkla att använda och integrationen är snabb och smidig.

Genom att skicka meddelanden via API så ökar du säkerheten och du kan själv skräddarsy lösningen efter ditt företags behov. Våra tjänster är globala så du kan skicka dina meddelanden vart i världen du vill på ett säkert sätt.

Spar tid och uppnå resultat på effektiva sätt

Genom att skicka automatiserade meddelanden så ökar ni produktiviteten och kan lägga tid på annat. Vi hjälper er att uppnå konkreta resultat på smarta och effektiva sätt.

Varför API för viktiga meddelanden?

Att skicka ett meddelande som e-post kan jämställas med att posta ett brev. Du vet att du skickat det, men det går inte att veta säkert om eller när det kommit fram.
Att skicka via API är mer likt att man själv går och lämnar meddelandet i handen på mottagaren. Då vet man med säkerhet att meddelandet kommit fram.

Är det viktiga meddelanden ni vill skicka, så är API det bästa alternativet.

Jacqueline_Gustafsson

Jacqueline på supporten svarar på vanliga frågor om API:

N

Måste man vara teknisk?

Nej, det är enkelt att skicka meddelanden via API. Full support för ditt integrationsprojekt ingår självklart också.
N

Kan man bara skicka meddelande med API?

Nej, du kan skicka och ta emot meddelanden samtidigt som du kan hämta loggar och statistik eller hantera användare och sändlistor.
N

Vilka API:er finns att välja på?

API REST, HTTPS, JSON, XML, SMPP, SMTP.
Här finner du dokumentationen till vårt Rest-API.

Så här använder God Assistans våra API-tjänster för att skicka elektronisk signering via Microsofts Power Automate.

Den nyanställde fyller i sina uppgifter via ett formulär, systemet skickar sedan uppgifterna vidare till handläggare som kompletterar uppgifterna och sedan klickar på en knapp för att konvertera formuläret till en PDF som skickas tillbaka till den nyanställde för signering. Läs mer här.

Porträtt av Niklas Hedborg på företaget God Assistans som själv kopplade elektronisk signering till företagets arbetsflöde.

Niklas Hedborg – God Assistans

Varför TellusTalk?

Vårt REST API erbjuder ert företag en komplex lösning för att skicka flera typer av meddelanden och med 24/7 support så kan vi alltid hjälpa till på vägen. Vi gör det lätt att implementera TellusTalk i era system eller applikationer. Kom igång och testa kostnadsfritt!