Nu har vi vant oss med mer digitala sätt att kommunicera på och det finns ett hav av olika leverantörer för att kunna skicka dina meddelanden.

Med TellusTalk kan du skicka SMS och mejl på ett säkert sätt när du ska skicka känslig information till en mottagare. Det betyder att du låser ditt meddelande så att endast rätt person kan öppna och läsa det.

Mottagaren får ett mejl eller SMS och måste logga in för att se vad du har skickat. Du kan låsa ditt meddelande med en BankID-/eID-inloggning eller engångskod.

Skriva skyddade avtal

Har du ett behov av att endast specifika personer skall kunna öppna, läsa och skriva på ett dokument. Kombinera skyddade meddelanden med elektronisk signering och lägg in mottagarnas personnummer. I och med att personnummer läggs in så låses mail eller SMS till den eller dessa personer, ingen annan kan logga in och se vad för dokument skall signeras.

När kan du använda skyddade meddelanden?

  • För att skicka känsliga avtal
  • Inloggningsuppgifter
  • Provsvar

Skickas via svensk plattform

Din data lämnar aldrig Sverige och är krypterat! Även våra underleverantörer tillhandahåller sina tjänster utan att använda amerikanskägda molntjänster så behöver du inte fundera på att undanta några underleverantörer i PUB-avtalet. Läs mer om plattformen.

Enkelt och säkert – skyddade meddelanden med TellusTalk ger dig säkra meddelanden hela vägen!