Nu är julen nära och visst är det något speciellt med december månad!  Det doftar lussekatter, fönster fylls med ljusstakar och snön ligger kvar på marken.

I år vill jag igen lyfta vår SMS-tjänst som är perfekt för att skicka jul- eller tackhälsningar. Det är trevligt att visa uppskattning eller tacka för året som har gått förbi som arbetsgivare. Man kan även passa på att berätta om nya spännande saker inför kommande år.

Alla blir glada av ett sådant SMS och de flesta läser sina SMS direkt när det plingar i telefonen, oavsett om vi fryser om fingrarna eller inte 🙂

En annan braig sak med SMS är att de inte behöver inte postas utan går direkt iväg till en eller flera mottagare med endast några klick!

Tips är att dela upp dina mottagare i olika utskick såsom kunder, leverantörer, eller anställda för att kunna vara så personlig som möjligt! Man kan även schemalägga sina meddelanden om man vill skicka SMS:et närmare jul.

Vi har flera SMS-tjänster som passar för just detta och alla ingår i abonnemanget. Här kan du se alla tjänster. Kika gärna på vår film nedan så du får se hur du skickar SMS online.

 

Köpa och sälja saker under julen?

Om ni inte redan vet så har vi några tjänster för kostnadsfri elektronisk signering för både företag och privatpersoner. Ladda upp dina PDF-dokument, signera med BankID och få en juridiskt hållbar signatur.

Ni hittar våra gratistjänster på http://www.elektronisksignering.se.