Marknadsföring är kul men kräver en hel del arbete, med mobil kommunikation och SMS-kampanjer når du dina kunder snabbt och direkt i mobilen. SMS är ett både tacksamt och lätt sätt att kommunicera med din målgrupp. SMS-kampanjer kan också ge en boost till försäljningen!

Med vår SMS-tjänst kan du skapa effektiva och personliga SMS-kampanjer!

Här är några ”varför” du vill arbeta med marknadsföring via SMS

  • Ladda upp dina telefonnummer i en adressbok och skicka till alla samtidigt. Du kan göra urval ur din adressbok om det är specifika mottagare du vill nå. Du kan även enkelt följa upp hur ditt SMS-utskick gick.
  • Gör din marknadsföring personlig för din målgrupp. Riktad SMS-marknadsföring är ett kostnadseffektivt tillägg i ditt arbete. SMS blir oftast lästa inom 3 min.
  • Var alltid tillgänglig för dina kunder när de behöver dig, styr svaren på dina SMS direkt till din mejl eller via API och se till att svara snabbt på dina kunders frågor.
  • Boka dina möten via SMS och lägg till en SMS-påminnelse om er bokade tid.
  • Meddela dina nya eller gamla kunder om attraktiva erbjudanden och rabatter via SMS-kampanjer.

Det finns såklart ännu flera fördelar med att använda SMS , ta kontakt med oss så kan vi prata vidare om vår SMS-tjänst!

Missa inte vårt nästa blogginlägg som kommer innehålla spännande nyheter som kommer underlätta att skicka snabba SMS via mallar! Perfekt för dig som vill arbeta med SMS!