Senterpartiet i Norge har använt SMS i 10 år för att mobilisera medlemmar och skapa engagemang, och rätt utfört ger det effekt! Vår samarbetspartner Groupcare har ett smidigt system för medlemsadministration, där man bland annat kan använda SMS för kommunikationen med medlemmarna.

tt_SMS_bubbla_outline400

Anders Eidsvaag Graven är ekonomi- och IT-ansvarig på Senterpartiet, och han ser många fördelar med att använda SMS som kommunikationskanal. Det är enkelt att använda, särskilt för äldre som oftare använder telefonen än eposten, det är också enkelt att avsäga sig framtida meddelanden via SMS. Det är även kostnadseffektivt, särskilt jämfört med att skicka brev.

Det är dock viktigt att tänka på hur man använder SMS-utskick. Korta meddelanden med viktig information och påminnelser om möten är uppskattat som SMS medan längre texter med mer allmänt hållen information oftast passar bättre att skicka via epost.

Läs hela artikeln om hur Senterpartiet i Norge har lyckats med föreningsarbetet med hjälp av SMS!

Vill du också lyckas med SMS-kommunikation?
Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

[contact-form subject=”Formulär: SMS mobiliserar medlemmar”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][/contact-form]

/Jessica