Den gångna veckan har den sista snödrivan i Stockholm smält och solen börjat titta fram över oss på Kungsgatan 37. Vi har börjat förbereda oss för vårt besök på Vitalismässan i Göteborg om en vecka vilket vi kommer berätta mer om framåt, men innan dess vill vi berätta om något annat spännande vi har på g i veckan.
Onsdag den 18e april håller ICA-handlarnas Förbund ett frukostseminarium på Kulturhuset i Stockholm, vilket vi har blivit inbjudna att delta i. Det kommer talas om deras nya rapport Handlaravtryck framtagen tillsammans med WSP som handlar om vilken påverkan ICA-handlarnas verksamhet har på det lokala samhällsengagemanget i Sverige. Paneldeltagarna är bland annat Lars Hjälmered (M), vice ordförande i Näringsutskottet, Karin Johansson, vd Svensk Handel, Fredrik Bergström, WSP, och två ICA-handlare.
Frukostseminariet följs sedan av fotoutställning samt ett unikt boksläpp tillägnat kraften i det lokala företagandet och entreprenörskapet.
Vi tackar ICA-handlarnas Förbund för inbjudan och ser fram emot allt de kommer bjuda på under onsdagen! För den som är intresserad kommer vi uppdatera lite om det på våra sociala medier under deras tagg #icahandlarebryrsig, ni hittar oss på länkarna nedan.
circle, facebook icon circle, twitter icon circle, linkedin icon
Psst! Blev du också sugen på frukostseminariet? Gå in och anmäl dig här!
fotoutsällning-kväll-18-april10