TellusTalk hjälper dig med en snabbare och säkrare signeringsprocess!

Hos oss kan du vara säker på att rätt mottagare skriver på dina avtal. Du har flera signeringsmöjligheter och kan välja om du vill att mottagaren ska logga in med eID innan de kan läsa och signera ditt meddelande. Som kund kan du skicka dina avtal via vår webbaserade verktygslåda, mail eller API. Välj det som passar dig bäst eller blanda de tre alternativen.

team

 

Vi vill tipsa om våran tjänst för förinställda mallar

Det snabbar på skicka-processen och ger dig tid över till annat. Skapa flera olika personliga mallar för att skicka standardavtal för elektronisk signering.

Den mall du använder mest väljer du som standardmall och den dyker då upp varje gång du skapar ett nytt meddelande i verktygslådan.

Kika gärna på vår film om hur man skapar en mall i verktygslåda, det är lätt och smart!

Vi hjälper dig att hålla reda på signaturerna

Ibland händer det att mottagarna glömmer att signera…vill du låta oss hålla koll åt dig?
Välj då att ställa in signaturpåminnelser och låt systemet automatiskt skicka ut påminnelser till mottagare som inte signerat.

 

Våra systemutvecklare har uppdaterat loggarna

I loggarna är det lättplätt att själv följa status på sina utskick. Genom några få klick kan du söka fram specifika utskick och symbolerna ger dig en snabb överblick vart i signeringsprocessen ditt avtal är. Bra va ?

handshake

När avtalet är signerat och klart

Som standard skickar vi det signerade dokumentet direkt till din mail, du kan även ladda ner dokumentet från loggarna i Verktygslådan. Vi kan även skicka dem till dig eller ditt system via API, både POST och GET.

Våra signerade dokument är fullt godkända enligt eIDAS då vi använder eID för identifiering och PAdES för att låsa dokumentet med vårt certifikat och tidsstämpla det så att det uppfyller kraven för långtidsarkivering.

 

Är du fortfarande osäker på elektronisk signering eller vill veta mer?

Elektronisk signering är enkelt, bra för miljön och ger er en snabbare signeringsprocess…kontakta oss så berättar vi mer om vad det skulle betyda för er verksamhet!

Tips från bloggen

Här berättar Claes Forsell-Andersson från Riksteatern Skåne om hur de använder elektronisk signering för att skicka avtal till alla deltagande producenter.
smådjurschansen

Tips från bloggen

Här berättar Therese Bergman, en av grundarna av Smådjurschansen, om hur de använder elektronisk signering vid omplacering av kaniner.