TellusTalk gillar eHälsa och vi tycker det är bra att digitala verktyg får ta den plats som de förtjänar även i vård och omsorg. Vi ser en stor ökning av digitala tjänster i alla branscher, och de kan hjälpa till att effektivisera arbetsflödet så man får mer tid över till brukarna/patienterna.

Som ett återkommande vårtecken, 16:e gången nu, ställer vi ut på Vitalis på Svenska Mässan i Göteborg 17-19 maj eftersom vi vill ha foten med och bygga framtidens utmaningar och lösningar för eHälsa. Kom och hälsa på oss i monter B07:21 där vi pratar om hur ni kan använda våra meddelandetjänster (SMS och skyddade meddelanden) i ert digitala arbetssätt och hur det kan förenkla er vardag. Vi har fler tjänster som passar perfekt inom vården!

När man arbetar inom vård och omsorg är det väldigt viktigt att tänka på hur man ska kommunicera med brukarna/patienterna och framför allt hur man kan hålla innehållet GDPR-säkert. Detta har vi såklart tänkt på och vi flyttar därför våra servrar till Sverige för att kunna bli GDPR-compliant. På så sätt kan ni vara säkra på att era meddelanden stannar inom Sverige, för en säker kommunikation med patienterna. Läs gärna mer om vårt plattformsbyte här!

Hoppas vi ses på Vitalis och att ni kommer och frågar oss massor om säkra meddelanden! Vi som kommer vara på plats är Per Assner, Richard Pietsch, och vår nya medarbetare Lucas Wiger. 

Vitalis består av både en stor del för utställare samt ett tredagars konferensprogram.

Klicka här för att hämta din biljett till Vitalis och utställningen Vitalis besöksbiljett

Vill du ta del av konferensprogrammet får du köpa biljett till det på https://vitalis.nu/