Schemaläggning är viktigt och underlättar, på arbetet, hemma och inte minst som bloggare.

Alla system som krävs för att driva ett företag bör ha möjlighet till schemaläggning. Vår nya växel, underhåll av system, Facebook och inte minst bloggen har utmärkta funktioner för schemaläggning.

Jag skrev inte det här blogginlägget idag. Det skrevs förra torsdagen och valde publiceringsdatum idag. Den viktigaste orsaken var att förra torsdagen var en lugn dag full av inspiration.

Kanske är det bara en slump men jag har märkt att många kunder som hör av sig vill prata om schemaläggning. Nyligen pratade jag med en kund som funderade på att sluta använda våra tjänster. Orsaken var att de inte hade tid att skicka SMS de tidpunkter då deras kunder behövde få SMS. Jag visade henne vår schemaläggningsfunktion, som hon nu använder regelbundet.

Jag älskar schemaläggning/ Hannele