Letar du efter en företagstjänst för att skicka skyddade meddelanden har du hamnat rätt. Mottagaren får ett SMS eller mejl med en länk och en uppmaning att logga in för att kunna läsa meddelandet.

BankID - standard

Mottagaren måste logga in med BankID för att kunna läsa ditt meddelande. 

fler eID att välja mellan

Du kan välja att skydda ditt meddelande med eID för även Norge och Finland.

eller unika engångskoder

Mottagaren måste logga in med en kod för att kunna läsa ditt meddelande. Unika koder genereras för varje utskick.

När tycker vi man ska skicka ett BankID-skyddat meddelande?

Egentligen så finns det säkerligen väldigt många svar på den frågan men viktigast är när man ska skicka personlig eller känslig information till mottagaren.

Kombinera med elektronisk signatur

Mottagaren loggar in med BankID, eID eller engångskod för att kunna läsa ditt meddelande och sedan signera med BankID, eID eller engångskod. Det underskrivna dokumentet hämtar du i din verktygslåda eller i din mejl.

och lägg till en signaturordning

Mottagaren öppnar enkelt ditt låsta meddelande med BankID, eID eller engångskod och signerar sedan din PDF-fil och så snart signeringen är utfärdad skickas dokumentet vidare till person nummer två och så vidare.

Det finns många sätt att skicka skyddade meddelanden på. Allt du behöver för att skicka skyddade meddelanden är ett abonnemang hos oss och allt mottagaren behöver är en mailadress eller mobilnummer. Har du en fråga eller vill veta mer, ta kontakt med oss 🙂