Vi i personalen vill utmana er som använder vår tjänst till endast SMS-utskick att testa skicka en inbjudan till elektronisk signering.

Men varför vill vi det?

Jo, vi tror att inte alla våra kunder vet att signeringstjänsten ingår i deras abonnemang. Den finns där för alla och är redo att användas!
Vi vet även att ibland är ”nytt” lite läskigt och ”krångligt” och därför vill vi utmana er för att visa hur enkelt det faktiskt är att skicka inbjudan till elektronisk signering.

Inget nytt hos oss är svårt att lära sig!

Vi tror på att erbjuda allt i samma abonnemang och tycker det är bättre att man har en leverantör istället för flera.
Man vill väl helst slippa logga in i olika system, så vi kör på mångsidighet och erfarenhet och därför är vi en av få SMS-leverantörer som erbjuder det mesta  i samma abonnemang och har även över 20 års erfarenhet i branschen.

 

Jag antar utmaningen, men hur gör jag?

Från verktygslådan

Skriv ditt SMS som vanligt och slå på signering under  grå penna till höger om Till-fältet. Bifoga en PDF du vill ha signerad och klicka på skicka NU.

Från mailen

Skriv ditt SMS som vanligt men lägg till sign. i adresseringen: mobilnummer@sign.esms.nu. Bifoga den PDF du vill ha signerad och klicka på skicka.

Nytt i signeringstjänsten är att noreply@ebox.nu sätts som avsändare

…när vi mailar ut signeringsinbjudan. Tidigare har det varit en unik och svarbar adress. Vi hoppas att denna förändring kommer minska risken för att din signeringsinbjudan fastnar i mottagarens spamfilter. 

Se gärna vår film till höger om hur skickar en signering inloggad i verktygslådan. Gillar du inte filmer så finner du instruktioner här.

Läs gärna ett tidigare blogginlägg om vårt nya hjälpcenter här!