Våra systemutvecklare har jobbat mycket med att förenkla loggarna i Verktygslådan.
Nu är det mycket lättare som kund att följa status på sina utskick genom att titta på symbolerna och kunna se en exakt tid och datum då ett utskick gjordes. Vi säger tack både från oss och er, jätte snyggt jobbat!

Så här ser nya loggarna ut – ett exempel med signering

Nu kan du se en samlad historik över avtalet från början till slut, klicka på gråa fältet mellan datum och mottagare och boxen fälls ut, se exempel:

Nya-loggar

Du kan även härifrån ladda ner avtalet när det är signerat genom att klicka på den blå pilen  ladda. Glöm inte bort att du även får det signerade dokumentet mailat till dig eller en URL.

Automatisk radering av loggar

Alla loggar raderas automatiskt efter 2 år. Du kan radera dina jobb själv, men endast ett i taget. För att göra det måste du bocka i soptunnan (se bild ovan). Viktigt att tänka på är att vi kan inte få tillbaka raderade jobb.

Administratörer och loggar

En administratör kan se allas loggar på kontot men en enskild användare kan endast se sin egen. Vi samlar loggar för att ni som kunder ska kunna följa statusen på ert utskick samt för att vi ska kunna hjälpa till med felsökning, vi behandlar inte loggar utan kundens vilja eller förfrågan.

Vill du lära dig mer om loggar och hur du läser av de? Gå in på vår sida om just loggar!