TellusTalk erbjuder flera meddelandetjänster som är användarvänliga och bra verktyg för att effektivisera arbetet inom vård och omsorg.

Skicka känslig information på ett säkert sätt

Vår trygga tjänst eID-skyddade meddelanden kräver att mottagaren måste logga in med ett eID, till exempel BankID, för att kunna läsa ditt meddelande. Det gör det möjligt för dig inom vården att skicka meddelanden till dina patienter, brukare eller mottagare. Mottagaren får ett SMS eller ett mail med en länk och en uppmaning att logga in för att kunna läsa meddelandet.
Du kan kombinera med digital signatur och låta dina anställda signera ett anställningsavtal eller sekretessavtal elektroniskt. Spar det signerade dokumentet digitalt och slipp alla papperskopior.

Vad kan man använda TellusTalks meddelandetjänster till ?

Skicka provsvar med SMS

Skicka provsvar enkelt från din jobbmail, API eller via webben. Många skickar provsvar via SMS eftersom SMS blir lästa snabbt och kan levereras globalt. Var säker på att du skickar till rätt person genom att skydda ditt meddelande med inloggning till specifikt personnummer.

laboratory

Skicka till många samtidigt – få svaret direkt tillbaka dit du vill

Skicka ut en förfrågan till alla dina anställda samtidigt via SMS, vid till exempel schemaändringar, det spar massor av dyrbar tid.
Du kan såklart ha fler adressböcker för olika arbetsgrupper, en för natt och en för dag. Det finns ingen begränsing i antal.

anställda

Skicka SMS-påminnelser

Bra att kunna skicka påminnelser om bokad tid någon dag innan besöket ska ske. Det är uppskattat av mottagarna så man inte glömmer eller har tid att avboka om något annat dykt upp.

doktor
Åsa X-BASE

Åsa Ronnefalk X-BASE

– Det fungerar jättebra att låsa mejl med BankID!
Läs mer om hur X-BASE använder BankID-skyddade meddelanden.

logga

Testa kostnadsfritt

Vill du testa tjänsterna innan du bestämmer dig? Kontakta oss för ett testkonto och kom igång direkt!