Vill du skicka SMS, elektronisk signering eller digitala fax är det skönt att ha en leverantör till allt och inte fler. TellusTalk har länge funnits på marknaden så oss kan man kalla “the real deal”.

TellusTalk har både erfarenheten och kunskapen för att bygga digitala meddelandetjänster som passar både små och stora företag.

För TellusTalk är det viktigt att alla företag har möjlighet till att kunna arbeta digitalt och till bra priser. Vi håller inte på med batcher eller förskottsbetalning, utan med våra abonnemang betalar du en fast månadskostnad + trafikavgifter. Den fasta månadskostnaden beror på antal användare ni väljer att ha.

Idag har TellusTalk en användarvänlig och samtidigt mycket tekniskt avancerad, driftsäker svensk plattform för digital kommunikation A2P – Application to Person. Det kanske låter komplicerat men tjänsterna är lätta att använda och lära sig.

Vill du skicka signering men få avtal så rekommenderar vi istället våra gratistjänster (www.elektronisksignering.se). Perfekt gratistjänst för föreningar, privatpersoner eller små företag som vill skicka signeringsinbjudan till en eller flera.

Vi som jobbar på TellusTalk ser till att du ska få bästa möjliga hjälp på er resa för att kunna digitalisera ert företag. Ring eller boka en demo så vi kan visa dig hur enkelt det är att börja med ”många bra att ha tjänster”!